Ærte- og spinatrösti med grøn pesto

Ærte- og spinatrösti med grøn pesto

Ærte- og spinatrösti

  • 1 dl ærter
  • 1 god håndfuld spinatblade
  • 2 dl vand
  • 2 æg
  • 1/2 dl solsikkekerner
  • 1 dl havregryn
  • 1/2 dl durummel
  • 1/2 dl rugmel
  • Urtesalt

Spinat og ærter blendes med vandet. Solsikkekernerne blendes med æggene. Bland de to masser sammen og tilføj havregryn, durummel, rugmel og urtesalt. Dejen skal gerne ende ud med at have en rimelig fast masse, men den skal dog stadig være fugtig.

Varm en pande godt op og steg på mellem til hård varme. Det passer cirka med to spsk til én rösti, og så kan der være tre på panden af gangen.

Grøn pesto

  • 1 god håndfuld blandet salat med rucola
  • 1/2 avocado
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød peber
  • 1/4 løg
  • 4 spsk solsikkekerner
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk rørsukker
  • Olivenolie
  • Urtesalt

Blend det hele sammen til en ensartet masse (du bestemmer selv, hvor grov du gerne vil have den). Olien tilføres indtil ønsket konsistens er opnået. Nogle kan godt lide deres pesto helt fast, mens andre foretrækker den mere flydende. Smag til med urtesalt.

God appetit!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: