Blomkålsrösti er en nem og hurtig frokost eller tilbehør til aftensmaden. De er rige på proteiner og fattige på kalorier.
Tilberedningstid: 30 min
Personer: 2
Råsyltede balsamico-løg
- 1 løg, i tynde både
- 1 del vand
- 1 del balsamicoeddike
- 1/2 del honning (eventuelt mere)
- Salt
- Peber
Det kan være en god idé at lave de råsyltede løg to timer i forvejen, men skærer man dem tynde nok og lader dem stå i den halve time, det tager at tilberede blomkålsröstien, kan det også gå.
Blomkålsrösti
- 1/3 blomkålshoved, groft hakket
- 3 æg
- 1 løg, hakket
- 1-2 spsk revet ost
- Salt
- Peber
Alle ingredienser blandes, og röstien steges ved middelvarme i cirka 5 minutter på hver side.
Server eventuelt med tomater eller en frisk salat.